Házirend

1./ A medencét közegészségügyi előírások miatt NEM LÁTOGATHATJÁK:

  • Lázas, továbbá fertőző gyomor-, bélrendszeri és bőrbetegségben szenvedők
  • Görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő, vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedők
  • Ittas vendégek
  • Kábítószer, vagy bódító gyógyszer hatása alatt álló személyek

 2./ A medence területére bármilyen állatot behozni TILOS!

3./ A panzió teljes területén DOHÁNYOZNI TILOS, a medencerészben ezen felül tilos étkezés és mindennemű szeszes ital és színes, cukros üdítő fogyasztása!

4 / A medencét 6 éven aluliak, és úszni nem tudó 14 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel vehetik igénybe.

A gyerekek testi épségéért, az általuk okozott károkért  a gyerekek felügyeletével megbízott kísérő/szülő/oktató a felelős!

5. / Baleset, vagy rosszullét esetén azonnal jelezni kell a panzió személyzetének illetve az országos mentőszolgálatnak (tel: 112) . Elsősegély készlet / doboz a recepción megjelölt helyen található.

6./ A medencetérben elhelyezett ruhákért, és értékekért a Mikro-Mega Kft felelősséget NEM VÁLLAL!

7./ Rendre és tisztaságra kérjük ügyeljenek !

8./ A medence nyitva tartása

Hétfőtől-Vasárnapig: 10:00-21:00-ig. Egyéb időszakban a medence uszodáját automata tisztítórendszere miatt használni nem lehet.

9. Jelen szabályzat mindennemű megszegéséből eredő károkért való felelősségét az üzemeltető teljes mértékben kizárja , azzal , hogy jelen házirend egy példányát valamennyi vendég részére érkezéskor átadta.

Mikro-Mega Kft.

Kapcsolat és foglalás

Amennyiben szállásunk felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk megkeresését telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is. Keressen minket bizalommal! H-8313 Balatongyörök, Kossuth u. 23-25.

info@villagracia.hu
+36 30 719 1950