Szállás

Balatongyörök az északi part nyugati csücskében helyezkedik el. Keszthelytől mindössze 7, Badacsonytól pedig 15 km-re található. A falu a közelmúltban már másodszor nyerte el az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén az aranyérmét.

A szállás egy karnyújtásnyira, alig 200 méterre van a strand főbejáratától, így egy rövid sétával könnyedén megközelíthető. Szálláshelyünk 6 szobával és 20 férőhellyel rendelkezik, melyek mindegyik jól felszerelt, klímatizált.

A Villa Gracia vendégház Balatongyörök fő utcájában várja a kellemes kikapcsolódásra vágyó vendégeket, családokat és baráti társaságokat. 6 szobájával, közösségi terével, wellness részlegével és hangulatos kertjével minőségi feltöltődést, szórakozást kínál.

Vendégeink igény szerint reggelizhetnek az 50 méterre található HATOD Étteremben. Az all inclusive reggeli ára 1.500 Ft/fő. Az étterem étlapja INNEN tölthető le.

Wellness

Amennyiben zavartalan pihenésre vágyna, a Villa Gracia wellness részlege erre kiváló lehetőséget nyújt, amely magában foglal egy beltéri ellenáramoltatóval rendelkező úszómedencét, egy modern jakuzzit és felső kategóriás szaunát.

Kapcsolat és foglalás

Amennyiben szállásunk felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk megkeresését telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is. Keressen minket bizalommal! H-8313 Balatongyörök, Kossuth u. 23-25.