Szállás

Balatongyörök az északi part nyugati csücskében helyezkedik el. Keszthelytől mindössze 7, Badacsonytól pedig 15 km-re található. A falu a közelmúltban már másodszor nyerte el az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén az aranyérmét.

Aki a Szépkilátóhoz érve letekint a balatoni látványra, képtelen szabadulni e lélekig ható gyönyörtől... Balra a Tapolcai medence vulkanikus tanúhegyei ejtik rabul: Badacsony, Szent György-hegy tekintéllyel magasodva ölelik körbe az öböl keleti részét a 13. századi Szigligeti vár újjáépített várfalaival, szőlőskertjeivel, zöldellő dombos lankáival, történelmi hangulatával. Jobbra a Keszthelyi fennsík tárul elénk.

E festői táj élénk színei közt rejtőzik egy alig 1000 főt számláló község: Balatongyörök, amely egész évben gazdag programot kínál a gasztronómia, a kultúra, a jókedv és a zene kedvelőinek. Pihenjen meg a százéves platánfák árnyékában, miközben elbűvöli a Balaton és annak varázslatos élővilága. Kóstolja meg a falu szőlősgazdáinak borait, majszoljon el egy lángost a parton, stimulálja érzékeit a gyógynövégyszigettel szomszédos Kneipp-ösvényeken taposva a csónakkikötő mellett. Kapcsolódjon ki a természet lágy ölén a kies Sós öbölnél. Sétahajókázva szelje a habokat, vagy a kilométereket a frissen kialakított, Balaton Felvidéki Nemzeti Parkot is felfedező kerékpárútvonalon. A kalandokban gazdag partszakasz szálláshelyünktől andalogva megközelíthető.

Míg kint a madarak éneke, gyümölcsfák, napozóterasztól elválasztott játszótér, trambulin, kerti sütő, és oxigénban dús levegő várja, bent a tömör bükkfa ágyainkon elhelyezett, egyedileg legyártott matracaink garantálják a kényelmes elvonulást, a kipihent ébredést.

Mediterrán gránit lépcsőinken lépkedve vesse bele magát az élményelemekkel felszerelt, fűtött belső medencénkbe, engedje, hogy a súlytalanság állapota kizökkentse gondjaiból…

Frissítse fel elméjét finn szaunánkban, majd masszírozza át izmait jakuzzinkban.

Két, minden igényt kielégítő épületünkben összesen kilenc otthonos, szellős szoba vár Önökre saját fürdőszobával, klímával, hűtővel, széffel és LCD-Tv-vel s egy motivált, szeretetteljes személyzet, akikhez bármikor bizalommal fordulhat.

Vendégeink szavaival élve: 

 „ A szállás nagyon tiszta, kényelmes, jobb elhelyezkedést nem lehet kívánni. Biztosan vissza fogok térni.”

„ Úgy éreztem magam, mintha otthon lennék. A gyerekeket alig lehetett a medencéből kihozni…”

„ Nagyon kellemes terasz, kényelmes parkolás, kis szobaszám miatt nyugalmas, a belső medencés rész is szép, tiszta, a szobából könnyen elérhető, a ház kialakítása igényes, a vendéglátó hölgy nagyon kedves”

Villa Grácia Balatongyörök

„Minőségi pihenés, varázslatos élmény…”

Wellness

Amennyiben zavartalan pihenésre vágyna, a Villa Gracia wellness részlege erre kiváló lehetőséget nyújt, amely magában foglal egy beltéri ellenáramoltatóval rendelkező úszómedencét, egy modern jakuzzit és felső kategóriás szaunát.

Kapcsolat és foglalás

Amennyiben szállásunk felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk megkeresését telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is. Keressen minket bizalommal! H-8313 Balatongyörök, Kossuth u. 23-25.

info@villagracia.hu
+36 30 719 1950