Szállás

Balatongyörök az északi part nyugati csücskében helyezkedik el. Keszthelytől mindössze 7, Badacsonytól pedig 15 km-re található. A falu a közelmúltban már másodszor nyerte el az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén az aranyérmét.

Balatongyörök az északi part nyugati csücskében helyezkedik el. Keszthelytől mindössze 7, Badacsonytól pedig 15 km-re található. A falu a közelmúltban már másodszor nyerte el az Európai Virágos Városok és Falvak versenyén az aranyérmét.A környéken rengeteg program várja köztük gyalogos és kerékpáros túrázásra is van lehetőség. A túra-útvonal ajánlataink segítségével megismerheti a térséget, akár bérelt biciklivel is. Valamint a település határán található a Balaton egyik legnagyobb golf pályája. A falu a Balaton-felvidéki borvidék része, így a gasztronómia szerelmesei is megtalálják a tökéletes programokat. Emellett a közelben is remek éttermek, családias ízek fogadják. Továbbá néhány jól ismert nevezetességet érdemes megnézni köztük az Afrika múzeum, a keszthelyi Fecstetics-kastély, Hévizi-tó, Kisbalaton, Tapolcai-tavasbarlang, Sümegi vár, Káli-medence, Szent György-hegy, Szigliget, Badacsony és vidéke.

A szállás egy karnyújtásnyira, alig 200 méterre van a strand főbejáratától, így egy rövid sétával könnyedén megközelíthető. Szálláshelyünk 8 szobával és 28 férőhellyel rendelkezik, melyek mindegyike jól felszerelt, klímatizált. A 2020-ban megnyílt új szárny a „B” épület a Dózsa György utca 14. szám alól is könnyen megközelíthető.

Vendégeink igény szerint reggelizhetnek az 50 méterre található HATOD Étteremben. Az all inclusive reggeli ára 2.100 Ft/fő. Az étterem étlapja INNEN tölthető le. Vendégeink 10% kedvezményre jogosultak.

Wellness

Amennyiben zavartalan pihenésre vágyna, a Villa Gracia wellness részlege erre kiváló lehetőséget nyújt, amely magában foglal egy beltéri ellenáramoltatóval rendelkező úszómedencét, egy modern jakuzzit és felső kategóriás szaunát.

Kapcsolat és foglalás

Amennyiben szállásunk felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk megkeresését telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen is. Keressen minket bizalommal! H-8313 Balatongyörök, Kossuth u. 23-25.

info@villagracia.hu
+36 30 719 1950
+36 30 447 5772